17 травня, 2025
Ми в соцмережах

Неймовірна їжа Житомирщини: рецепти, що сягають сивини поколінь

  • Фото: Місто Баранівка
  • 16 травня, 2025 15:26

З метою дослідження гастроспадщини Житомирської області, ще в березні Баранівку відвідав український шеф-кухар, ресторатор, громадський активіст, блогер та телеведучий Євген Клопотенко. Але в загальному його відео про Кулінарну експедицію Житомирщиною: глибинка регіону, колоритні місцини і традиції не вдалось змонтувати неймовірні страви зі Звягельщини.

Для цього Клопотенко зробив спецвипуск "Врятувати смаки України: неймовірна їжа ЖИТОМИРЩИНИ".

"Нещодавно я їздив в експедицію Житомирщиною і привіз звідти стільки цікавих автентичних рецептів, що не всі вмістилися в один випуск. Тому сьогодні присвячую окреме відео унікальним стравам з Баранівської громади. Зберігаймо і відроджуймо своє разом", - зазначив шеф-кухар.

Журнал Житомира писав про М`ясо з печі, опіканці та підбиванка: гастрономічний тур Євгена Клопотенка на Житомирщині.

Також про Кулінарний тур в Житомирській області: Євгена Клопотенка на Лугинщині частували Мочакою.

Поділитись

Новини по темі: