Гастрономічна експедиція шеф-кухаря Євгена Клопотенка 8 березня завітала до Житомирщини.
Клопотенко відвідав Культурно-мистецький центр "Поліська хата" в селі Городське неподалік Коростишева. За словами Євгена, це місце було в топ-рекомендаціях приїхати сюди.
«Поліська хата» — місце, де оживають традиції! Директорка центру Інна Величко створила культурний осередок на Житомирщині, де готують страви в печі, проводять майстер-класи та приймають гостей з усього світу.
Також 8 березня з метою дослідження гастроспадщини Житомирської області, Баранівку відвідав український шеф-кухар, ресторатор, громадський активіст, блогер та телеведучий Євген Клопотенко.
Про це повідомляє Місто Баранівка.
Жительки села Смолдирів Наталія Сірук-Олійник та Олена Сірук презентували телеведучому опіканці з пшоном. Ресторатор також приймав участь у приготуванні страви. Зокрема, ліпив опіканці, відварював і, звичайно, особисто куштував готову страву. Ще одну страву - підбиванку з грибами та рибою презентувала заступниця керівника Гуманітарного відділу Надія Ошатюк.
скриншот інстаграм Клопотенка
Місто Баранівка
Раніше Журнал Житомира писав про Смак божественний: як у Житомирі готували конопляні млинці.