10 березня, 2025
Ми в соцмережах

М`ясо з печі, опіканці та підбиванка: гастрономічний тур Євгена Клопотенка на Житомирщині

  • Фото: Місто Баранівка
  • 10 березня, 2025 13:22

Гастрономічна експедиція шеф-кухаря Євгена Клопотенка 8 березня завітала до Житомирщини.

Клопотенко відвідав Культурно-мистецький центр "Поліська хата" в селі Городське неподалік Коростишева. За словами Євгена, це місце було в топ-рекомендаціях приїхати сюди.

«Поліська хата» — місце, де оживають традиції! Директорка центру Інна Величко створила культурний осередок на Житомирщині, де готують страви в печі, проводять майстер-класи та приймають гостей з усього світу.

Також 8 березня з метою дослідження гастроспадщини Житомирської області, Баранівку відвідав український шеф-кухар, ресторатор, громадський активіст, блогер та телеведучий Євген Клопотенко.

Про це повідомляє Місто Баранівка.

Жительки села Смолдирів Наталія Сірук-Олійник та Олена Сірук презентували телеведучому опіканці з пшоном. Ресторатор також приймав участь у приготуванні страви. Зокрема, ліпив опіканці, відварював і, звичайно, особисто куштував готову страву. Ще одну страву - підбиванку з грибами та рибою презентувала заступниця керівника Гуманітарного відділу Надія Ошатюк.

скриншот інстаграм Клопотенка

Місто Баранівка

Раніше Журнал Житомира писав про Смак божественний: як у Житомирі готували конопляні млинці.

Поділитись

Новини по темі: