28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У приміщенні, куди перевели житомирських школярів з аварійного корпусу, обвалилась стеля. ФОТО

У приміщенні, куди перевели житомирських школярів з аварійного корпусу, обвалилась стеля. ФОТО

  • 23 вересня, 2020 10:23
В приміщенні, де зараз вимушені навчатися діти з житомирської гімназії №23, днями обвалилась стеля. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила Людмила Зубко.

Інцидент стався в навчальному корпусі по вулиці Бердичівській, 52, де ще нещодавно знаходився університет "Україна".
 

"Фото, які я сьогодні публікую, я отримала від небайдужих батьків ... За моїми даними, підвісна стеля типу "Армстронг" впала минулого тижня в одному із початкових класів, а в сусідньому з ним класі – провисла", – зазначила Зубко.


За її словами, у цих класах навчається близько сорока дітей.



Фото зі сторінки Людмили Зубко
 

Передісторія


На початку 2019 року в старому корпусі Житомирської гуманітарної гімназії №23 частково обвалилася стеля. Дві сотні першачків було переведено з аварійного приміщення до інших корпусів школи та в приміщенні Житомирського державного університету імені Івана Франка. Пізніше було прийнято рішення не реконструювати старе приміщення, якому вже майже 100 років, а збудувати повністю новий шкільний корпус

7 лютого 2020 року на сесії міської ради повернулись до ідеї реконструкції старого корпусу гуманітарної гімназії №23 і виділили 100 тис. грн на виготовлення проєктно-кошторисної документації. Для початку ремонту перекриття будівлі старого корпусу гімназії №23 збиралися виділити 1,5 млн грн. А поки частину учнів перевели в корпус на В. Бердичівській. Батьки дітей виступали проти такого рішення.
Поділитись

Новини по темі: