26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Парамонов повернувся на посаду керівника Житомирського лабцентру

  • 8 вересня, 2020 17:18
З 7 вересня, згідно наказу Міністра юстиції, Зіновій Парамонов знову займає посаду керівника Житомирського обласного лабораторного центру.

У коментарі "Суспільне" Зіновій Парамонов розповів, що після того, як його звільнили з посади керівника лабцентру, він звернувся до антирейдерського комітету Міністерства юстиції України.
 

"Там є колегія, яка розглядає такі питання. Нас запросили на комісію, ми подали всі документи і там наше питання розглянули. Плюс – у нас був висновок комітету Держпраці України про те, що моє звільнення було незаконним, бо мене незаконно відсторонили з посади і незаконно на цю посаду прийняли іншу людину згідно наказів Міністерства охорони здоров'я. Це питання вони розглядали близько місяця, і от 4 вересня на сайті Міністерства юстиції України з'явилася інформація, що мою скаргу частково задоволено", – заявив Парамонов.


Зіновій Парамонов розповів, що з 7 вересня офіційно перебуває на своєму робочому місці в обласному лабцентрі.
 

"Скаргу задовольнили частково, бо у мене були ще деякі вимоги, але основну вимогу – поновити мене на робочому місці – Міністерство юстиції задовольнило. Мене автоматично було поновлено в списку керівників, з яким працює казначейство, податкова і банк. Я вже отримав право на підписи на банківські документи, тобто, я вважаюся поновленим на роботі", – зазначив Зіновій Парамонов.


Олександр Зарицький, якого призначили після звільнення Парамонова, не погоджується з таким рішенням Міністерства юстиції.

"Він з цим рішенням не погоджується, але всі документи вже є. Я йому запропонував піти цивілізовано – так, як і я", – розповів керівник лабораторного центру.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 6 травня була поширена інформація про завантаженість Житомирського обласного лабораторного центру і тимчасове його закриття. Після цього мер Житомира вимагав звільнити керівника центру Зіновія Парамонова. 7 травня головний санітарний лікар України Віктор Ляшко повідомив, що дав розпорядження звільнити Зіновія Парамонова. Незважаючи на рішення, Парамонов продовжував ще місяць бути головним санітарним лікарем. У червні Віктор Ляшко знову приїхав до Житомира, щоб звільнити Парамонова. Проте, він не зміг потрапити до будівлі центру. До Ляшка вийшов чи не весь колектив з вимогою залишити керівника на посаді.
Поділитись

Новини по темі: