19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Головного санітарного лікаря не пустили в житомирську лікарню

Головного санітарного лікаря не пустили в житомирську лікарню

  • 19 червня, 2020 12:06

Медичний скандал виник у Житомирі. Головного санлікаря України Віктора Ляшка не пустили до обласного лабораторного центру. Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Напередодні Віктор Ляшко вже вдруге приїхав звільняти санітарного лікаря Житомирської області Зіновія Парамонова. Привіз накази про його звільнення та призначення іншого фахівця, але двері канцелярії перед Ляшком зачинили.

Натомість під лабораторний центр вийшов чи не увесь колектив із вимогою залишити керівника на посаді.

На початку травня головний санітарний лікар Житомирської області Зіновій Парамонов направив у місцеві лікарні листа, в якому повідомив, що вірусологічна лабораторія обласного лабораторного центру 3 дні не прийматиме матеріали для ПЛР-досліджень через перевантаження лабораторії.

У МОЗ почали готувати наказ про звільнення чиновника, бо той не впорався із роботою. Втім, Зіновій Парамонов і досі тримається на посаді.

За минулу добу в Україні зафіксували ще 921 нового хворого на коронавірусну інфекцію. Це найбільше від початку епідемії в країні і 4-й антирекорд за останні кілька днів. За 2 тижні статистика з 300-400 інфікованих на добу збільшилась до понад 900.

 
Поділитись

Новини по темі: