28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Тітушки, бійка, спецназ: в Житомирі відбуваються сутички через будівництво АЗС. ФОТО

Тітушки, бійка, спецназ: в Житомирі відбуваються сутички через будівництво АЗС. ФОТО

  • 20 листопада, 2019 13:30
20 листопада у Житомирі стався конфлікт через будівництво АЗС UPG на проспекті Незалежності, на місці події працюють правоохоронці.

За інформацією ГУНП Житомирської області, поліція звернулась до суду із клопотанням про накладення арешту на земельну ділянку, що стала причиною конфлікту між забудовником і місцевими жителями. 20 листопада суд розглянув вказане клопотання і відмовив у його задоволенні. 

Забудовник відновив роботи, що викликало невдоволення місцевих жителів. 

За словами місцевих жителів, поруч з територією, де планують побудувати АЗС, знаходяться "тітушки". Саме з ними й стався конфлікт, одного чоловіка забрала швидка.

"На даний час на місці події працюють поліцейські, які забезпечують правопорядок, охороняють публічну безпеку і вживають заходів щодо попередження силового протистояння між сторонами конфлікту", - повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

Як повідомляв «Журнал Житомира», 31 жовтня депутати міської ради проголосували за скасування містобудівних умов на земельній ділянці по проспекту Незалежності, 29, де хочуть звести автозаправку. Крім того, міськрада прийняла запропонував ТОВ «Юпіджі» укласти договори міни земельної ділянки.

Нагадаємо, жителі мікрорайону міськмолзаводу виступають проти будівництва на проспекті Незалежності, 29 нової АЗС. 3 жовтня біля будівлі міської ради житомиряни влаштували акцію протесту проти будівництва заправки. На ситуацію відреагував Сергій Сухомлин та зазначив, що міська влада усіляко сприятиме вирішенню конфлікту. 22 жовтня протестувальники перекривали проспект Незалежності. 31 жовтня протестуючі житомиряни прийшли на сесію міської ради.







Поділитись

Новини по темі: