26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Заправка, паркан, тітушки: житомиряни протестують проти будівництва АЗС на проспекті Незалежності. ФОТО

Заправка, паркан, тітушки: житомиряни протестують проти будівництва АЗС на проспекті Незалежності. ФОТО

  • 19 вересня, 2019 10:29
У Житомирі містяни знову протестують проти будівництва АЗС на проспекті Незалежності, 29. За словами людей, зранку 18 вересня будівельники почали встановлювати паркан навколо земельної ділянки, а тим часом навколо будинків та всередині під'їздів з'явилися "тітушки". 

Як пише Житомир лайф, ймовірно невідомих молодиків відправили, аби залякати людей, щоб ті - не заважали будівельникам зводити паркан.

"Нам нічого не було відомо, громадських слухань ніхто не проводив. Вранці в наших під'їздах ховалися невідомі чоловіки, нам стало страшно виходити на вулицю, а тим паче випускати дітей, хто знає, що в них в голові?!", - розповіла Юлія Ляшевська.

За словами жінки, ввечері, близько 19.00 години люди вийшли з домівок та зібралися біля маркету, що знаходиться навпроти скандальної забудови. Кажуть, якщо їх не почують будуть перекривати дорогу.

Разом з тим, поліція, яка прибула на місце події встановила невідомих осіб, які наводили паніку серед місцевих мешканців. Ці люди не є житомирянами, а жителями міста Києва та Коростеня.












​​​​​​​ФОТО: Житомир лайф
Поділитись

Новини по темі: