19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

«Ми проти АЗС»: житомиряни під стінами міськради влаштували мітинг. ФОТО

  • 3 жовтня, 2019 17:28
У Житомирі 3 жовтня біля приміщення міської ради кілька десятків людей влаштували акцію проти будівництва АЗС на проспекті Незалежності, 29.

Як пише Житомир інфо, люди прийшли з тематичними фотоплакатами, деякі одягнуті в медичні маски та протигази.

День та час для акції обрали не випадково – в сесійній залі міської ради в рамках проведення Другого Форуму регіонів України та Республіки Білорусь 3 жовтня проходило засідання українсько-білоруської консультативної ради ділової співпраці.

На ситуацію відреагував Сергій Сухомлин та зазначив, що міська влада усіляко сприятиме вирішенню конфлікту.
 

"Вкотре озвучив свою позицію представникам ініціативної групи щодо будівництва АЗС на проспекті Незалежності: міська влада і надалі усіляко сприятиме вирішенню цієї ситуації. Ще раніше ми запропонували керівництву компанії UPG кілька ділянок на вибір для обміну. Нині вони визначаються. Будівництво припинили. Людей заспокоїв і попросив не вестися на провокації.

Як міський голова, з великою повагою ставлюся до бізнесменів, що вкладають кошти у розвиток міста. Але добробут і безпека житомирян – понад усе. Тому на наступному тижні ми запланували тристоронню зустріч з власником компанії. Вірю, що нам вдасться досягнути компромісу"
, - написав мер міста в соцмережі.


Нагадаємо, жителі мікрорайону міськмолзаводу виступають проти будівництва на проспекті Незалежності, 29 нової АЗС









Поділитись

Новини по темі: