25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • АЗС на проспекті Незалежності, 29 не будуватимуть: Житомирська мерія скасувала містобудівні умови

АЗС на проспекті Незалежності, 29 не будуватимуть: Житомирська мерія скасувала містобудівні умови

  • 31 жовтня, 2019 12:35
Депутати Житомирської міської ради ухвалили звернення до ТОВ «Юпіджі» з пропозицією щодо укладання договору міни земельної ділянки та скасували містобудівні умови.

Питання включили додатково у порядок денний сесії міської ради 31 жовтня, передає Житомир інфо.

Після більш ніж годинної перерви, яку мер Сергій Сухомлин оголосив по завершенню виступів щодо забудов у Житомирі, в сесійній залі було 28 депутатів з 42.

У зверненні до ТОВ «Юпіджі» міська влада пропонує погодитись на міну земельної ділянки загальною площею 1,1 га на проспекті Незалежності, 29 на рівноцінну та порахувати понесені збитки, яка міська рада готова компенсувати. 

Депутати підтримали пропозицію депутата Владислава Пучича щодо скасування містобудівних умов – «за» було 23 депутати. В цілому за проєкт рішення проголосувала мінімальна кількість депутатів, необхідна для прийняття рішення – 22 з 28 присутніх.

Нагадаємо, жителі мікрорайону міськмолзаводу виступають проти будівництва на проспекті Незалежності, 29 нової АЗС. 3 жовтня біля будівлі міської ради житомиряни влаштували акцію протесту проти будівництва заправки. На ситуацію відреагував Сергій Сухомлин та зазначив, що міська влада усіляко сприятиме вирішенню конфлікту. 22 жовтня протестувальники перекривали проспект Незалежності. 31 жовтня протестуючі житомиряни прийшли на сесію міської ради.
Поділитись

Новини по темі: