27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Поранену на Житомирщині дитину вертольотом доставили в столичну лікарню. ФОТО

Поранену на Житомирщині дитину вертольотом доставили в столичну лікарню. ФОТО

  • 14 липня, 2021 8:58
9-річного хлопчика з Новограда-Волинського, який дістав тяжке вогнепальне поранення, доставили з Житомирської області у лікарню Києва. 

За його життя тепер боротимуться медики дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит", повідомляє пресслужба поліції.

Хлопчика транспортували гелікоптером спеціального авіаційного загону Держслужби з надзвичайних ситуацій. Екіпаж рятувальників сьогодні брав участь у тактико-спеціальних навчаннях на Рівненщині, тому без затримок прибув у Житомирський регіон.







Фото: поліція
 

Що сталося


12 липня до лікарні Новограда-Волинського доставили 9-річного хлопчика з попереднім діагнозом наскрізне вогнепальне поранення спини. Його одразу госпіталізували до реанімаційного відділення.

Дитину поранив 43-річний військовослужбовець з Києва – знайомий батька, який приїхав у гості напередодні. Інцидент стався у дворі будинку. Ймовірно, це трапилося внаслідок необережного поводження зі зброєю. 

За інформацією заступника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенка, військовий був п'яним.
 

"Із великою вірогідністю винуватцем цієї трагедії став знайомий батька дитини, військовослужбовець, який напередодні приїхав у гості та у стані алкогольного сп'яніння з табельної зброї вистрілив у дитину", – ідеться в повідомленні.


Військового затримали, незабаром йому оголосять про підозру. Під час обшуку в його автомобілі виявили та вилучили зброю, боєприпаси та вибухонебезпечні речовини.
Поділитись

Новини по темі: