16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині військовий вистрілив у спину 9-річному хлопчику: він в реанімації

На Житомирщині військовий вистрілив у спину 9-річному хлопчику: він в реанімації

  • 13 липня, 2021 9:38
У Житомирській області військовослужбовець вистрілив у спину 9-річній дитині. В результаті хлопчика госпіталізували у важкому стані з наскрізним вогнепальним пораненням. Про це повідомляє пресслужба поліції.

За даними правоохоронців, інцидент стався 12 липня в Новоград-Волинському районі.
 

12 липня до лікарні райцентру було доставлено 9-річного хлопчика з попереднім діагнозом наскрізне вогнепальне поранення спини. У лікарню негайно виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи Новоград-Волинського районного відділу, та згодом до райцентру прибула слідчо-оперативна група Слідчого управління Головного управління Національної поліції області", – інформує поліція.


Правоохоронці встановили, що поранення хлопчика відбулося за місцем його проживання. З будинку вилучено кулю калібром 9 мм та інші речові докази.

Попередньо встановлено, що у дитину вистрілив військовослужбовець.
 

"До завдання дитині вогнепального поранення причетний житель Києва, військовослужбовець, знайомий батька, який приїхав напередодні", – додали в поліції.


Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження (ч.1 ст. 121 КК України). Наразі постраждалій дитині надається необхідна допомога.
 
Поділитись

Новини по темі: