27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція затримала військового, що стріляв у дитину: нові подробиці

Поліція затримала військового, що стріляв у дитину: нові подробиці

  • 13 липня, 2021 12:26
У Житомирській області правоохоронці затримали військовослужбовця, який вистрілив з вогнепальної зброї у 9-річного хлопчика. Наразі вирішується питання про транспортування пораненого хлопчика за допомогою авіації МВС з м. Новоград-Волинський до Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України.

Про це йшлося 13 липня на брифінгу начальника ГУНП в Житомирській області Юрія Олійника.
 

"Було встановлено, що до завдання дитині вогнепального поранення причетний житель м. Києва, військовослужбовець, знайомий батька, який приїхав напередодні. Попередньо, подія сталась унаслідок необережного поводження зі зброєю", - повідомив начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

 

У ході невідкладного обшуку в автомобілі військовослужбовця були виявлені та вилучені зброя, у тому числі автоматична, різнокаліберні боєприпаси та вибухонебезпечні речовини

Наразі чоловік затриманий. Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри за вказаною статтею.

Також розпочато кримінальне провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.




 

Фото: ГУНП
Поділитись

Новини по темі: