18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Депутат Кропачов, якого підозрюють у смертельній ДТП, може уникнути відповідальності. ВІДЕО

Депутат Кропачов, якого підозрюють у смертельній ДТП, може уникнути відповідальності. ВІДЕО

  • 11 грудня, 2018 14:13
  • 3
Депутату Житомирської обласної ради Дмитру Кропачову не пред’явили звинувачення у справі про смертельне ДТП, яке сталося 24 листопада в селі Тетерівка Житомирського району.

Про це в сюжеті телеканалу «1+1» розповів заступник начальника відділу прокуратури Житомирської області Олексій Мохарев.
 

«Не було зібрано достатніх доказів, про підозру особі не було повідомлено і, відповідно, запобіжний захід не обирався. На даний час достовірно цього (що за кермом автомобіля був Кропачов – ред.) не встановлено, оскільки особа відмовилася взагалі давати показання. Так, він знаходився поза межами автомобіля, не в автомобілі, біля нього знаходились якісь люди. На даний час він знаходиться на стаціонарному лікуванні в Житомирській обласній клінічній лікарні імені Гербачевського», - сказав Олексій Мохарев.


Сюжет «1+1»


Нагадаємо, 26 листопада «Журнал Житомира» писав, що депутат облради Дмитро Кропачов за кермом свого автомобіля Toyota Highlander допустив наїзд на пенсіонерку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Як повідомляє Житомир інфо, цього самого дня на офіційному сайті партії «Батьківщина», до фракції якої в облраді входить Кропачов, була оприлюднена офіційна заява «з приводу автокатастрофи у селі Тетерівка».

«24 листопада на трасі Житомир-Чернівці в селі Тетерівка трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю депутата Житомирської обласної ради від фракції ВО «Батьківщина» Дмитра Кропачова. Автомобіль, яким керував депутат, збив літню жінку, яка перетинала проїжджу частину на неосвітленій ділянці дороги», - йдеться у заяві.

Поліція шукає свідків


Нині триває розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліцейські просять відгукнутися свідків та очевидців події, які можуть надати важливі для слідства відомості.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте інформацією про обставини згаданого ДТП, прохання звернутися до Слідчого управління ГУ Національної поліції в області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або за телефоном (0412) 40-74-31 чи на спецлінію 102.

ГУНП в Житомирській області
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Hoakina
11 грудня, 2018 15:57:17

сволота

12 грудня, 2018 10:09:03

А чи хтось сумнівався в такому сценарієві? Все, як і раніше. Проковтнете як малинку. <br /> До речі, та сама схема, що і з Руденькими

12 грудня, 2018 10:10:21

Теги поправте - не Карпачов)