29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Депутат житомирської облради Дмитро Кропачов збив на смерть пенсіонерку на пішохідному переході

Депутат житомирської облради Дмитро Кропачов збив на смерть пенсіонерку на пішохідному переході

  • 26 листопада, 2018 12:09
  • 2
Позавчора, 24 листопада близько 19.30, на автодорозі у селі Тетерівка під Житомиром 38-річний житомирянин допустив наїзд на пенсіонерку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. В результаті отриманих травм жінка загинула. Про це повідомили у правоохоронних органах.

Пізніше, «Журналу Житомира» стало відомо, що водій автомобіля «Toyota Highlander», депутат облради Дмитро Кропачов, рухаючись у напрямку Житомира, вчинив наїзд на пішохода, 60-річну місцеву жительку, яка йшла по нерегульованому пішохідному переходу на неосвітленій ділянці дороги. У результаті ДТП жінка загинула на місці події.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські затримали водія у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. У нього відібрано зразки крові для встановлення стану алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Нині триває з’ясування причин та обставин події.

Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки.  Враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

27 листопада, 2018 11:45:12

Чи тверезий був?

30 червня, 2019 15:28:50

І які новини щодо цього?