20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Відкриття житомирського стадіону «Полісся» знову перенесли

Відкриття житомирського стадіону «Полісся» знову перенесли

  • 18 листопада, 2020 9:24

Багатостраждальний стадіон "Полісся" у Житомирі знову не змогли відкрити в поставлені терміни. Підрядник не встиг виконати всі роботи і дату здачі в експлуатацію перенесли.

Як повідомляв "ЖЖ", два місяці тому голова ОДА Віталій Бунечко заявив, що підрядник має у жовтні завершити всі роботи на стадіоні "Полісся", а у листопаді на ньому вже зможуть проводити матчі.

Станом на 18 листопада роботи на стадіоні досі не завершені: не змонтоване табло. Відтак, Бунечко вже заявив про нові терміни. Нова дата – кінець грудня 2020 року.
 

"Вчора привезли табло, яке почали монтувати. Обіцяли за два тижні змонтувати. Тобто, підрядник, який монтував конструкцію і проводив будівельні роботи, він вже закінчив і почали монтаж табло. Без нього, безумовно, введення в експлуатацію стадіону – неможливе. Вчора його привезли і сьогодні його повинні були починати монтувати. Я сьогодні працював на Попільнянщині, тому я не телефонував ще, не питав. Але якщо вчора привезли, то сьогодні повинні були почати монтувати. Якщо вони почали монтувати, то беремо два тижні – до першого грудня вони мають закінчити. Потім у ДАБІ є 30 діб і, я сподіваюсь, що до Нового року ми будемо їх "підпихати" і вони введуть в експлуатацію стадіон, як завершений об’єкт.", - сказав в коментарі виданню Житомир інфо голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.


ФК "Полісся" в цьому році точно не зможе зіграти на головному стадіоні Житомира. Все "домашні" матчі житомиряни формально проведуть на виїзді, на чужих стадіонах.









ФОТО: Житомир інфо

Поділитись

Новини по темі: