29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Бунечко назвав нові терміни відкриття стадіону «Полісся» в Житомирі

Бунечко назвав нові терміни відкриття стадіону «Полісся» в Житомирі

  • 21 вересня, 2020 12:39
Першу чергу реконструкції житомирського стадіону «Полісся» підрядник обіцяє завершити у жовтні, а у листопаді на ньому вже зможуть проводити матчі. 

Про це під час брифінгу повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, передає видання Житомир інфо.

За словами Бунечка, ступінь готовності стадіону складає 90%. Підрядник має встановити глядацькі сидіння на північній трибуні, завершити облаштування двох входів до стадіону, вмонтувати табло, а також під'єднати освітлення до енергомережі.
 

«Підрядник компанія «Елітбуд», зокрема Денис Болейко, не знаю він власник чи директор, не пам’ятаю, бо з ним один раз бачився, отримали передостанній транш і найближчим часом розпочне монтаж глядацьких сидінь. Очікуємо, що роботи будуть завершені, за словами Дениса Болейка і компанії «Елітбуд» до кінця жовтня. Це його обіцянка, щоб ви мені її не навалили. Але я беру на себе також відповідальність, але разом з Денисом Болейко, щоб коли нас буде качати ультрас, то вдвох, не вздумали мене одного. Ми перевіримо, чи все буде зроблено якісно та передамо документи в ДАБІ, дозвіл дає Державна архітектурно-будівельна інспекція, центральний офіс, на отримання дозволу на введення в експлуатацію. В них термін - 30 днів, але зі свого боку обіцяю, що тільки документи будуть передані в ДАБІ, відразу зустрінусь з керівником ДАБІ і попрошу максимально прискорити отримання дозволу на введення стадіону в експлуатацію», – розповідає голова Житомирської ОДА.


Бунечко сподівається, що на стадіоні відбудуться останні у цьому сезоні матчі футбольного клубу «Полісся» з командами «Миколаїв» та «Агробізнес».
 

«Я добре розумію бажання вболівальників бачити свій клуб на домашньому стадіоні, тому зроблю все необхідне, щоб цей процес не затягнувся. Сподіваюсь, що матчі «Полісся» з «Миколаєвом» та «Агробізнесом» відбудуться тут, щоб вони не проїхали повз Житомир і не приїхали на домашній матч «Полісся» в Київ, а зіграли тут у сусідній області. По графіку «Миколаїв» - 20 листопада, «Агробізнес» - 30 листопада. Це будуть останні матчі цього року футбольного клубу «Полісся» в першій лізі у 2020 році», – каже Віталій Бунечко.


Як повідомляв «Журнал Житомира», ФК «Полісся» через реконструкцію центрального стадіону свої домашні матчі змушений проводити в столиці.
Поділитись

Новини по темі: