4 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Мер визнав помилку: у центрі Житомира збережуть стару тополю

Мер визнав помилку: у центрі Житомира збережуть стару тополю

  • 3 серпня, 2020 17:47
  • 1
Величезну тополю, що росте у середмісті Житомира біля кінотеатру "Жовтень", зрізати не будуть. Про це 3 серпня під час онлайн-прийому громадян заявив міський голова Житомира.

Мер Житомира назвав це рішення помилкою.
 

"Я визнаю, що виконком помилково прийняв рішення про зрізання тополі, величезного дерева, яке треба зберегти. Ми вже розбиралися з цим питанням, навіть не було акту обстеження дерева і це дійсно помилка. Буквально через 20 хвилин після цього рішення виконкому я зібрав позачерговий виконком, на якому ми відмінили це рішення. Тому ніякої загрози по зрізанню тополі немає", – зазначив Сергій Сухомлин.


За словами мера міста, цього тижня публічно обговорюватимуть проєкт реконструкції Нового бульвару.
 

"Щоб люди зрозуміли, які дерева зрізаються, бо там є декілька дерев хворих, які треба видаляти. Після реконструкції ми покажемо кількість нових дерев, які будуть висаджені. Це будуть великі дерева, як ми робили у сквері Лятошинського", – додав Сухомлин.


Як повідомляв "Журнал Житомира", в Житомирі готуються до капітального ремонту Нового бульвару. В рамках реконструкції пішохідної зони планували зрізати кілька десятків старих дерев, серед яких найстаріша тополя в Житомирській області.

ФОТО: Житомир інфо
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

4 серпня, 2020 11:27:37

а де тополя? чи це фото з тополі?