29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині п'яний як чіп чоловік розгулював селищем з бойовою гранатою

На Житомирщині п'яний як чіп чоловік розгулював селищем з бойовою гранатою

  • 5 квітня, 2021 12:06
У Бердичевському районі поліцейські затримали п'яного чоловіка, який розгулював селищем з бойовою гранатою. Інцидент стався 4 квітня у смт Гришківці. Про це "Журналу Житомира" повідомили в поліції Житомирської області.
 

"Близько 13:00 до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення про падіння у придорожню канаву на одній з вулиць смт Гришківців ймовірно нетверезого чоловіка. На місце події вирушили поліцейські сектору реагування патрульної поліції. Правоохоронці застали на узбіччі 66-річного місцевого жителя. Чоловік дійсно мав ознаки сп’яніння та поводився дещо неадекватно, зокрема, відмовлявся вийняти з кишень руки та продемонструвати їх вміст. Зрештою він витягнув та кинув у траву предмет, схожий на запал гранати", – йдеться у повідомленні.


Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у нього у корпус гранати Ф-1. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції та працівники вибухотехнічної служби ГУНП Житомирщини.
 

"Під час освідування чоловіка ми встановили, що він дійсно перебував у стані сп’яніння – прилад показав наявність 2,62 проміле алкоголю. Боєприпас він нібито знайшов у лісі", – коментує начальник Бердичівського РВП Олег Мельничук.


Наразі правоохоронці з'ясовують походження гранати, і мету, з якою чоловік її зберігав.

Нагадаємо, у Житомирі нетверезий водій, погрожуючи поліцейським гранатою, сам підірвався на вибуховому пристрої
Поділитись

Новини по темі: