19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі чоловік підірвався на гранаті, намагаючись втекти від поліції. ФОТО

У Житомирі чоловік підірвався на гранаті, намагаючись втекти від поліції. ФОТО

  • 22 березня, 2021 10:51
У Житомирі нетверезий водій, погрожуючи поліцейським гранатою, сам підірвався на вибуховому пристрої. Подія сталась в ніч на 22 березня на Богунії, в районі другої міської лікарні.

Про це у ході брифінгу 22 березня повідомив начальник ГУНП області Юрій Олійник, передає «Замкова гора».

Патрульні зупинили легковик «Хонда Акорд», за кермом якого перебував 35-річний чоловік. Надати свої документи чоловік відмовився, після чого натиснув на газ та почав тікати. Переслідування тривало на території Житомира та прилеглих районів. Врешті керманич Хонди, тікаючи від переслідування, повернувся до Житомира. На перехресті вулиць Героїв Базару та проспекту Миру водій не впорався з керуванням та протаранив припаркований бус.
 

«Із салону водій вийшов із предметом, схожим на гранату. Під час спроби поліцейських заспокоїти чоловіка, боєприпас вибухнув», – повідомив Юрій Олійник. 




У результаті, чоловік отримав травматичну ампутацію правого передпліччя, рвані рани правої ноги. Нині він у лікарні в реанімації. За попередньою інформацією, вибухнула граната РГД-5, яку водій ймовірно хотів кинути у поліцейських.

У автомобілі порушника виявили наркотичні засоби. Окрім того, у 2020 році він був позбавлений права керування автомобілем за керування авто у стані сп'яніння.







Фото: поліція
Поділитись

Новини по темі: