27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • «Йобт... Господи. Ганьба!» Нардепа Тищенка вразив прапор в лісгоспі на Житомирщині

«Йобт... Господи. Ганьба!» Нардепа Тищенка вразив прапор в лісгоспі на Житомирщині

  • Фото: скриншот з відео
  • 5 квітня, 2023 13:57

Днями в Житомирській області працювала парламентська Тимчасова слідча комісія з питань розслідування можливих фактів неефективної діяльності Державного агентства лісових ресурсів, Державного агентства водних ресурсів України та Державної екологічної інспекції України.

Голова комісії – народний депутат Микола Тищенко. Він відвідав Ємільчинський лісгосп. Нардепа обурив пошматований державний прапор на адмінбудівлі. 

Тищенко опублікував відео з обуренням на своєму Telegram-каналі.

"Йобт... Господи... Подивіться – що з прапором? Слухайте, ну я вже втомився. Ганьба! Пан Болохевець, пан Сахнюк, Житомирщина – що це таке? Що це з нашим державним прапором? Наші бійці за нього життя віддають. Ви що, подуріли? Негайно пишіть заяву на звільнення. Разом пишіть!" – сказав Микола Тищенко.

  • Віктор Сахнюк – директор Столичного лісового офісу ДП "Ліси України". 
  • Юрій Болоховець – голова Державного агентства лісових ресурсів України.

 

 

ТСК Тищенка

 

18 жовтня 2022 року Верховна Рада України проголосувала за постанову про утворення Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування можливих фактів неефективної діяльності Державного агентства лісових ресурсів України, Державного агентства водних ресурсів України та Державної екологічної інспекції України, їх територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери їх управління, які могли призвести до зменшення надходжень до державного та місцевих бюджетів.

Тоді ж автор постанови Микола Тищенко зазначив, що ТСК “дозволить встановити причини недоотримання надходжень до Державного та місцевих бюджетів внаслідок неефективної діяльності Державного агентства лісових ресурсів України, Державного агентства водних ресурсів України та Державної екологічної інспекції України, їх територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери їх управління, а у випадку підтвердження інформації – повернути недоотримані доходи та направити відповідні видатки на забезпечення виконання державою своїх функцій”.

Після цього нардепи призначили Тищенка головою новоствореної ТСК.

Микола Тищенко навіть виготовив спеціальну уніформу для ТСК: жилети і кепки з логотипом комісії.

Фото: Telegram Михайла Ткача

Поділитись

Новини по темі: