24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • ОДА скасувала тендер на капремонт музею космонавтики в Житомирі

ОДА скасувала тендер на капремонт музею космонавтики в Житомирі

  • 27 вересня, 2021 18:05
Департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації вдруге скасував тендер на капітальний ремонту музею космонавтики. 

Відповідне повідомлення було опубліковане на порталі Prozorro 24 вересня.

"Закупівля відміняється у зв'язку з відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів, робіт чи послуг". - йдеться у повідомленні.



Як повідомлялося, очікувана вартість закупівлі становила 24 млн 554 тис. грн.

Переможець торгів мав провести заміну вікон і дверей, демонтаж металоконструкцій прибудови, утеплити приміщення, замінити мережі, покрівлю, опалення, облаштувати ганок, встановити огорожу, освітлення, провести на прилеглій території благоустрій та озеленення.

До аукціону допустили три фірми: ТОВ "АЛЬТЕРНАТИВА-В" з пропозицією 23 млн 680 тис. грн, ТОВ "ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ ЦЕНТР КОМПЛЕКТ" з пропозицією 23 млн 815 тис. грн, ПП Елітбуд-1 з пропозицією 24 млн 231 тис. грн.

6 вересня було опубліковано повідомлення про намір підписати договір з ТОВ "ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ ЦЕНТР КОМПЛЕКТ".

Нагадаємо, у вересні 2020 року Житомирський музей космонавтики ім. С. П. Корольова отримав статус національного. Раніше Зеленський запросив Ілона Маска в Житомирський музей космонавтики.
Поділитись

Новини по темі: