29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Музей космонавтики за 23,8 млн грн відремонтує житомирська фірма: ОДА обрала підрядника

Музей космонавтики за 23,8 млн грн відремонтує житомирська фірма: ОДА обрала підрядника

  • 7 вересня, 2021 9:08
Департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації оголосив новий тендер та обрав підрядника для капітального ремонту музею космонавтики. Попередній тендер було скасовано.

Як повідомляється на порталі Prozorro, очікувана вартість закупівлі становила 24 млн 554 тис. грн.

До аукціону допустили три фірми: ТОВ "АЛЬТЕРНАТИВА-В" з пропозицією 23 млн 680 тис. грн, ТОВ "ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ ЦЕНТР КОМПЛЕКТ" з пропозицією 23 млн 815 тис. грн, ПП Елітбуд-1 з пропозицією 24 млн 231 тис. грн.

6 вересня було опубліковано повідомлення про намір підписати договір з ТОВ "ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ ЦЕНТР КОМПЛЕКТ".



ТОВ "ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ ЦЕНТР КОМПЛЕКТ" – зареєстроване в Житомирі в 2012 році. Статутний капітал – 470 тис. грн. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель.

У технічному завданні вказано, що переможець торгів має провести заміну вікон і дверей, демонтаж металоконструкцій прибудови, утеплити приміщення, замінити мережі, покрівлю, опалення, облаштувати ганок, встановити огорожу, освітлення, провести на прилеглій території благоустрій та озеленення.

За умовами тендерної документації, провести ремонт підрядник має до кінця 2021 року.
Поділитись

Новини по темі: