16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі визначили нових автобусних перевізників: ТТУ дістався лише один маршрут

У Житомирі визначили нових автобусних перевізників: ТТУ дістався лише один маршрут

  • 21 вересня, 2021 15:49
У Житомирі відбувся конкурс на визначення перевізників на міських автобусних маршрутах. Нових перевізників на конкурсі не було. Найбільше маршрутів отримали перевізники ТОВ «САВ-ТРАНС» та ПП «Шеріф».

Про результати конкурсу в коментарі Житомир інфо розповів начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний.
 

«Маршрут №23 отримав право працювати й буде укладений договір з нашим КП «ЖТТУ», тобто комунальні автобуси МАЗ будуть працювати з 2 жовтня, ми такий орієнтир беремо. По маршруту № 25 відбулись зміни, ви бачили, які автобуси у нас працюють протягом місяця великі, як раз перевізник «САВ-ТРАНС» також отримав право працювати на постійній основі на підставі постійного договору. Маршрут №1 в пакеті з №8 отримав право обслуговувати перевізник Іваницька. По іншим маршрутам, фактично, змін не відбулося. Новий маршрут, який у нас сформований №3 «Крошня-Богунія-Корбутівка» в пакеті з №4 також буде обслуговувати ПП «САВ-ТРАНС». Три пакети дане підприємство буде обслуговувати: шість автобусних маршрутів - це №3, №4, №10, №27, №25, №25-а і також № 7 (село Вереси), який був у пакеті з №25», – каже начальник управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний.




Нові великі автобуси з’являться маршрутах, які курсують на Крошню, інші перевізники лише частково оновили автопарк. Договір на 5 років планують підписати лише з ТТУ, а іншими переможцями конкурсу на один та три роки.
 

«Більшість перевізників отримали договір на оди рік. Це всі перевізники, які подали автобуси, що не відповідають умовам конкурсу. Зокрема, це маршрути №5, №11, №33, №44, №37, №8, №1. По цим маршрутам договір буде укладений терміном на один рік», – додає начальник управління транспорту і зв’язку.




Затвердити рішення конкурсної комісії має виконавчий комітет. Запрацює нова автобусна мережа з 2 жовтня.

Нагадаємо, переможці конкурсу зобов'язані: встановити на кожен автобус обладнання GPS-моніторингу, обладнання автоматизованої системи обліку оплати за проїзд, автоматичні засоби звукового інформування, відеореєстратори, екіпірувати автобуси логотипами перевізника та символікою міста, забезпечити водіїв уніфікованою формою.
Поділитись

Новини по темі: