29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Підрядник пояснив, чому в сквері на Театральній зрізали дерева

Підрядник пояснив, чому в сквері на Театральній зрізали дерева

  • 14 вересня, 2021 9:58
В сквері на розі вулиць Театральна та Бердичівська всі зрізані дерева були обстежені комісією і підлягали видаленню, тому що були в незадовільному і в аварійному стані. 

Про це повідомила Олена Розенблат, депутатка міськради і за сумісництвом одна з власниць компанії "Фаворит ОПТ", що виграла тендер з реконструкції скверу.
 

"Чи можна будувати новий будинок і залишити стару підлогу, тому що звик до її скрипу? Мабуть, ні. Майже кожного дня, коли буваю на об’єкті, до мене підходять люди: мешканці прилеглих будинків , постійні відвідувачі  кав’ярні і запитують - чому не зрізали всі дерева. Люди не з картинок бачили ті дерева і розуміють їх реальний стан. І можливо, десь на старих фото і в чиїсь спогадах цей сквер і ті дерева  виглядали  інакше, але тей стан дерев, який застали ми, був саме таким як на фото. Якщо ми говоримо про реконструкцію, і про затверджений проект з новими деревами замість старих - не так вже це і погано. Треба оновлювати наше місто … робити його сучасним і комфортним", - повідомила Олена Розенблат.


Також вона додала, що замість старих понівечених дерев з’являться нові. Крім того, для гарного живлення і здоров’я рослин в проект реконструкції додадуть автоматичний полив.









Фото: Олена Розенблат


Передісторія


В кінці березня головний архітектор міста презентувала проєкт оновленого скверу на перехресті вулиць Велика Бердичівська та Театральна.

Тендер на капітальний ремонт вулиці Театральної оголосили 5 травня.

В кінці травня стало відомо, що УКБ Житомирської міської ради після листа з Служби безпеки України скасувало тендер.

Новий тендер виграло ДП "Фаворит ОПТ". Вартість ремонту скверу та тротуарів - 5 млн грн.
Поділитись

Новини по темі: