20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Застрелив з обрізу: за підозрою у вбивстві затримали батька загиблого. ВІДЕО

Застрелив з обрізу: за підозрою у вбивстві затримали батька загиблого. ВІДЕО

  • 16 березня, 2021 11:29
15 березня в багатоповерхівці на вулиці Небесної Сотні застрелили 39-річного чоловіка. Поліція підозрює у вбивстві батька загиблого, після проведення низки слідчо-розшукових дій його затримали.

"Попередньо встановлено, що у квартирі проживали двоє чоловіків, 1953 та 1981 р.н., батько та син. Напередодні увечері до них прийшов знайомий, який залишився до наступного дня. Відтак у момент події у квартирі перебували усі троє. Знайомий, за його словами, спав, оскільки перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Що відбувалося між батьком та сином, нині поліцейські встановлюють у рамках відкритого кримінального провадження", – розповіли "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирської області.

З’ясувалось, що між батьком і сином тривав давній конфлікт, підсилений зловживанням алкоголем. Син ніде не працював і нерідко після спиртного ставав агресивним.
 

Наразі досудове розслідування проводиться за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зброю, з якої ймовірно було вчинено постріл, вилучено. За попереднім висновком експерта, це обріз гладкоствольної мисливської рушниці, на якому знищено ідентифікаційні номери. Також з квартири вилучені гільзи та набої калібру 16 мм.

За умисне вбивство визначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Нагадаємо, у Житомирі в будинку по вулиці Небесної сотні 15 березня сталася стрілянина, поранений чоловік загинув.
Поділитись

Новини по темі: