25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • З вулиць Житомира почали вивозити сніг: до прибирання долучилися приватні підприємці

З вулиць Житомира почали вивозити сніг: до прибирання долучилися приватні підприємці

  • 12 лютого, 2021 8:29
У Житомирі працівники міського комунального підприємства "Управління автомобільних шляхів" почали прибирати сніг з вулиць – щодня планують вивозити по 600 тонн снігу. До прибирання міста долучилися також приватні підприємці.

Нині по Житомиру працює дві бригади комунальників, роботи проводять на основних магістралях Житомира, де кучугури нагорнутого снігу значно ускладнюють рух транспорту, передає "Суспільне".

Самоскидами сніг вивозять на територію очисних споруд водоканалу. Комунальники кажуть: оскільки мінусова температура протримається ще близько двох тижнів, за цей час встигнуть вивезти більшість кількість снігу з міста.
 

"Прогнозують до 14 числа ще 25-30 сантиметрів снігу. Щодо вивозу, то якщо працюватиме дві бригади, то ми старатимемось вивезти в день близько 600 тон. На одній локації працює 10 самоскидів, на другій локації – поки що три. Прогноз показує, що в нас буде мінусова температура ще близько двох тижнів, за цей час і будемо по максимуму вивозити", – говорить виконроб дільниці утримання доріг міського "Управління автошляхів" Денис Макарчук.


Керівник КП "Управління автошляхів" Володимир Мазур говорить, що до прибирання снігу долучилися і приватні підприємці міста. Вони надали техніку, яка перевершує комунальну за обсягом можливостей. Тож, на вулицях працюють ще й приватні самоскиди і навантажувачі.
Поділитись

Новини по темі: