19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі працівник стоматологічної клініки намагався вбити свою начальницю

У Житомирі працівник стоматологічної клініки намагався вбити свою начальницю

  • 27 листопада, 2020 15:31
У Житомирі директорку стоматологічного центру виявили в кабінеті з тяжкими травмами голови. Правоохоронцям вдалося встановити, що жінку намагався вбити працівник цієї ж клініки. Про це "Журналу Житомира" повідомили у поліції Житомирської області.
 

"19 листопада до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію у тяжкому стані жительки обласного центру, 1958 року народження. Під час перевірки інформації з’ясувалось, що жінку знайшли без свідомості у робочому кабінеті її стоматологічної клініки з тяжкими травмами голови та ока", – інформує ГУНП.




Потерпілій було надано необхідну медичну допомогу та проведено оперативні втручання. Наразі стан жінки, за прогнозами лікарів, стабільний.

У результаті проведеної роботи поліцейським вдалось встановити причетність до події жителя Житомира, який працював у цій же клініці.
 

"За наявною інформацією, між потерпілою та молодиком виник конфлікт на грунті робочих відносин та боргових зобов’язань останнього. 27 листопада оперативники затримали 28-річного чоловіка за обгрунтованою підозрою у травмуванні з метою вбивства директорки з корисливих мотивів. Під час невідкладних обшуків у кількох місцях були вилучені свідчення його причетності до кримінального діяння", – зазначають правоохоронці.


Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності. Нині йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком 15 років або довічного ув’язнення.
Поділитись

Новини по темі: