27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі для розвантаження транспорту випускають нові тролейбуси, а пенсіонерів просять утриматися вранці від поїздок

У Житомирі для розвантаження транспорту випускають нові тролейбуси, а пенсіонерів просять утриматися вранці від поїздок

  • 9 вересня, 2020 17:37
11 вересня на вулиці Житомира виїдуть ще 11 нових тролейбусів, які мають дещо покращити ситуацію з завантаженістю транспорту у години пік.

Про це міський голова Житомира Сергій Сухомлин повідомив 9 вересня під час онлайн-прийому громадян у Facebook.

"В п'ятницю у нас на лінії виходять ще 11 нових тролейбусів. Ці тролейбуси вже у Житомирі, підписані акти, пройшли обкатку", – сказав Сергій Сухомлин.

Також мер міста закликав пенсіонерів зранку, по можливості, не займати транспорт і дати можливість доїхати житомирянам на роботу та навчання. За його словами, щоранку в комунальному транспорті близько 14-16 тисяч пенсіонерів.
 

"Я розумію, що дуже багато з них працюють, частині потрібно доїхати до лікаря. Але тим, хто може на декілька годин пізніше виїхати – прохання виїхати на декілька годин пізніше", – зазначив Сухомлин.


Нагадаємо, у зв'язку з карантином в громадському транспорті повинно бути не більше людей, ніж сидячих місць. Через це тролейбуси, трамваї та комунальні автобуси перевозять в 3-4 рази менше пасажирів, ніж до карантину. У той самий час приватні маршрутки нехтують правилами і повністю "забивають" салони пасажирами.
Поділитись

Новини по темі: