18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • «Це неймовірно, але вижив!» В житомирському парку Гагаріна з мосту стрибнув чоловік

«Це неймовірно, але вижив!» В житомирському парку Гагаріна з мосту стрибнув чоловік

  • 23 серпня, 2020 14:47

З підвісного пішохідного мосту у парку імені Гагаріна в Житомирі вчора 22 серпня кинувся чоловік. Сталася подія в обідню пору, приблизно о 13:30. Про це у Facebook повідомила очевидиця Світлана Глущенко.

«Я стала свідком стрибка людини з житомирського мосту. Поліцію і швидку викликали. Це неймовірно, але чоловік вижив», – йдеться у дописі. Хоча у першочерговому дописі користувачка зазначала, що, ймовірно, людина загинула.

22 серпня не вдалося отримати коментар стосовно події у правоохоронних органах. Проте 23 серпня у ГУ Нацполіції у Житомирській області розповіли першочергову інформацію стосовно події, зазначивши, що чоловіка госпіталізували.

«О 13:43 год. на службу «102» надійшло повідомлення про те, що з мосту у воду стрибнув невідомий чоловік, на вигляд – приблизно 40 років. За попередньою інформацією, очевидці витягнули чоловіка з води, після чого його забрала швидка допомога», – поінформувала Житомир інфо речниця ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко.


Нагадаємо, рівно рік тому, 22 серпня 2019 року, в житомирському парку Гагаріна патрульні вмовили чоловіка не стрибати з мосту: через невдачі в особистому чоловік збирався покінчити життя самогубством.

Поділитись

Новини по темі: