25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На місці стрілянини на Житомирщині знайшли 5 одиниць зареєстрованої зброї – поліція

На місці стрілянини на Житомирщині знайшли 5 одиниць зареєстрованої зброї – поліція

  • 22 травня, 2020 17:11
У Житомирській області на місці стрілянини, в якій загинули семеро людей, виявили 5 одиниць зброї. Вся вона була зареєстрована. Про це «Журналу Житомира» повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.
 

«Під час огляду місця події поліцейські вилучили 5 одиниць зброї. Встановлено, що вона зареєстрована та належить учасникам події. Серед вилученої зброї – мисливська рушниця, з якої стріляв орендар ставка», – йдеться в повідомленні.


Наразі на місці події правоохоронці проводять ряд слідчих дій, зокрема огляд місця події, та встановлюють мотив вбивства.

«Призначено судово-медичну експертизу тіл загиблих, опитано очевидців події, проводяться інші слідчі заходи. Триває подальше з’ясування всіх обставин», – додають у поліції.



Як повідомлялося, в Житомирській області чоловік розстріляв з рушниці сімох людей. Жертвами стали добровольці АТО. Відомо, що чоловік, який з мисливської рушниці розстріляв сімох осіб, та орендар ставу, в якого начальник райвідділу поліції вимагав щомісячні хабарі – це одна й та сама особа.
Поділитись

Новини по темі: