24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Жертвами розстрілу в Житомирській області стали добровольці АТО: подробиці і фото 18+

Жертвами розстрілу в Житомирській області стали добровольці АТО: подробиці і фото 18+

  • 22 травня, 2020 12:46
Жертвами масового вбивства на березі ставка у Житомирській області стали ветерани АТО і волонтери. Про це повідомляє прокуратура області.

"За попередньою інформацією, серед них (жертв, – ред.) – колишні учасники АТО та волонтери, також є жителі міста Києва", – інформує прокуратура.

За даними порталу Dетектив-Info, внаслідок стрілянини, яку влаштував 58-річний орендар ставка, загинули бійці батальйону імені Кульчицького Владислав Мамаченко і Андрій Москалець, військовослужбовець Гостомельської військової частини НГУ Віталій Вульчин, ще двоє військових з позивними Фін і Скандер, а також волонтер Роман Ханенків і співробітник Національного авіаційного університету Олександр Білоус.

Ще одному їх товаришеві, який також працює у НАУ, вдалося втекти і повідомив про подію поліції.

За словами дружини підозрюваного, причиною його агресії стали закиди військових з приводу того, що його діти не пішли захищати Україну від агресії РФ, передає видання Сегодня.
 

"Там, де випивається горілка – завжди конфлікт. Мій чоловік – людина запальна. Він уже визнав свою провину. Що стало причиною конфлікту? Чоловік встиг мені сказати, що конфлікт розгорівся через слова його друзів про те, що вони воювали, а він своїх дітей не пустив до армії", – розповіла вона.


Також стало відомо, що чоловік, який з мисливської рушниці розстріляв сімох осіб, та орендар ставу, в якого начальник райвідділу поліції вимагав щомісячні хабарі – це одна й та сама особа.

Про це 22 травня в коментарі сайту Житомир інфо сказала речниця головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.
 

"Компанія приїхала на рибалку в ніч з 20 на 21 травня, тобто раніше, ніж відбулося затримання начальника райвідділу поліції. Вони знаходилися неподалік того місяця, де це відбувалося, бо довкола ставка є кілька таких кибиток, де відпочивають рибалки: події відбувалися біля одної, ці чоловіки відпочивали в інших. Теоретично вони могли спостерігати за тим, що відбувалося. Дійсно, ці дві події (затримання на хабарі та вбивство – ред.) пов’язує те, що й там і там була одна й та сама особа – орендар ставка, але говорити про те, що вони приїхали заради того, щоб з ним "розбиратися" не можна", – повідомила речниця ГУНП.

 


Увага! Фото не для людей зі слабкими нервами! 18+

Жертвами расстрела в Житомирской области стали добровольцы АТО: подробности

Жертвами расстрела в Житомирской области стали добровольцы АТО

Жертвами расстрела в Житомирской области стали добровольцы АТО

Жертвами расстрела в Житомирской области стали добровольцы АТО

Жертвами расстрела в Житомирской области стали добровольцы АТО

Жертвами расстрела в Житомирской области стали добровольцы АТО
ФОТО: Dетектив-Info
Поділитись

Новини по темі: