26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі підняли вартість проїзду: валідатори з'явилися і працюють не у всіх маршрутках. ФОТО

У Житомирі підняли вартість проїзду: валідатори з'явилися і працюють не у всіх маршрутках. ФОТО

  • 10 січня, 2020 10:38
З 10 січня у Житомирі офіційно підвищили вартість проїзду в громадському транспорті. Як повідомлялося, вартість проїзду в маршрутках та автобусах тепер становить 7 гривень, а у електротранспорті - 5 гривень.

Житомиряни мають можливість зекономити, використовуючи безготівкові способи розрахунку: банківські картки, проїзні та Картку житомирянина. 

Для цього в усіх маршрутках мали до 10 січня встановити валідатори – обладнання автоматизованої системи оплати проїзду. Проте, перевізники як завжди виявилися неготові та не виконали основну умову підвищення вартості проїзду.

Сьогодні зранку мешканці міста активно пишуть в соцмережах про відсутність в маршрутках валідаторів, або ж про їх несправність. У деяких маршрутках все ж таки з'явилися валідатори і вони навіть працюють, але ж самі водії не розуміють, як ними користуватися.

У соцмережі також є повідомлення про успішну оплату проїзду банківськими картами в маршрутках №8, 25 110 і 126.

Варто нагадати, що згідно рішення виконавчого комітету, у разі відсутності (несправності) в транспортному засобі обладнання автоматизованої системи оплати проїзду (валідатора) вартість проїзду становить 3 гривні.

Також зазначимо, що проблеми з валідаторами спостерігаються не лише в приватних маршрутках. Пасажири тролейбусів та трамваїв теж жаліються на непрацюючі термінали оплати, до того ж, вони не приймають Картки житомирян.
 















Поділитись

Новини по темі: