25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Сухомлин не виконав обіцянку побудувати сміттєпереробний завод у Житомирі до кінця 2019 року

Сухомлин не виконав обіцянку побудувати сміттєпереробний завод у Житомирі до кінця 2019 року

  • 2 січня, 2020 11:05
  • 1
Міський голова Житомира Сергій Сухомлин не виконав обіцянку побудувати в 2019 році сучасний сміттєпереробний завод. Обіцянку Сухомлин давав у березні 2019-го, нагадує «Слово і Діло».

«У нас в Житомирі є велика проблема зі сміттям. Але до кінця цього року ми плануємо побудувати і відкрити новий сучасний сміттєпереробний завод. Сподіваюся, він буде першим в Україні», – заявляв Сухомлин.

У листопаді мер відзвітував про хід будівництва заводу. За його словами, фірма, яка цим займається, пройшла узгодження в Міністерстві екології, зібрана необхідна документація, а також подано декларацію на початок робіт. 
 

«Зараз у них зроблена передоплата за обладнання і будівельні конструкції, але вони вирішують, чи зараз починати будівництво, тому що будівництво взимку коштує набагато більше, ніж навесні. За умовами, які голосувалися на сесії міської ради, у нас є два роки на будівництво цього об'єкта», – розповів Сухомлин.


Зважаючи на те, що будівництво сміттєпереробного заводу ще не почалося, Сухомлин свою обіцянку провалив.

Як повідомляв «Журнал Житомира», завод збираються збудувати на околиці Житомира. 26 липня 2018 року під час сесії міської ради ТОВ «МС Соціальний Проект» отримало дозвіл на розробку проекту землеустрою по відведенню 5 га землі на провулку Складському, 20. 8 листопада 2018 року депутати міської ради передали компанії цю земельну ділянку в оренду на 20 років. У квітні 2018 року мер Житомира, депутати міської ради та представники приміських ОТГ їздили до Словенії, щоб подивитися, як там працюють сміттєпереробні підприємства.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Ігор Омельчук
2 січня, 2020 12:14:11

це не обіцянка була. не перекручуйте

2 січня, 2020 19:10:01

Ну це ж замовний матеріял