24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Замість «Житомира» з'явиться сучасний тризірковий готель під брендом MOI

Замість «Житомира» з'явиться сучасний тризірковий готель під брендом MOI

  • 19 грудня, 2019 8:10
На базі колишнього готелю «Житомир» буде створено спільний проєкт DBI Hotel&Resorts та «Фаворит Компані» — готель під брендом MOI. Новий проєкт після реконструкції має поєднати в собі чотири функції: тризірковий готель, апартаменти, коворкінг з обладнанням для конференцій та дитячий центр.
 

«Житомир має з’явитись на туристичній карті України. Зараз ми бачимо гострий дефіцит готельної нерухомості та якісних конференц-залів у цьому місті. "Фаворит Компані" звернулась до нас з пропозицію створити унікальний сучасний формат, орієнтований на десятиріччя у майбутнє, тож ми стали творити», — наголосив на презентації Иранта Дюваж, операційний директор DBI Hotel Management.


На першому поверсі запропоновані лаунж-зона, ресторани та кафе, ігрова дитяча зона, частина площі (близько 500–600 кв.м) розглядаються під рітейл, який саме, зараз обговорюється. На другому та третьому поверхах будуть коворкінги та конференц-зали. Загальна місткість конференц-зон буде складати до 200 людино-місць.

«Наше завдання — не просто відновити готель, але створити місце тяжіння та розвитку для всіх — і гостей Житомиру, і містян», — наголосив Борислав Розенблат, заступник директора «Фаворит Девелопмент».

З четвертого по восьмий поверх розмістяться номери та апартаменти, загалом 145 кімнат у чотирьох категоріях, розраховані на понад 350 гостей.

За словами Борислава Розенблата, орієнтовний бюджет реконструкції близько 7 млн евро. Відкриття заплановано на 1 вересня 2021 року.

Відкриття заплановано на 1 вересня 2021 року.Як повідомляв «Журнал Житомира», готель «Житомир» продали на аукціоні приватному акціонерному товариству «Фаворит Компані» за 60 млн грн.
Поділитись

Новини по темі: