29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Готель «Житомир» продали «Фаворит Компані» за 60 млн грн - рішення міськради

Готель «Житомир» продали «Фаворит Компані» за 60 млн грн - рішення міськради

  • 6 червня, 2019 10:07
Сьогодні, 6 червня, на позачерговій сесії депутати Житомирської міської підтримали рішення «Про приватизацію майнового комплексу готелю «Житомир».

Майновий комплекс готелю «Житомир» загальною площею 10860,40 кв.м, розташований на майдані Перемоги у Житомирі вирішено приватизувати шляхом викупу приватному акціонерному товариству «Фаворит Компані» за ціною продажу 60 083 176 грн.
 

«Даний об’єкт виставлявся на аукціон повторно. Минулого року ми теж намагалися  його продати, однак не було бажаючих взяти участь у торгах. В першому кварталі цього року виставляли об’єкт аналогічної площі у Вінниці – це готель «Південний Буг».Також в травні цього року було реалізовано готель «Рассвет» в Дніпрі. Його вартість – 55 мільйонів гривень, хоча площа більша ніж у житомирського об’єкта на 1000 кв. м. У Вінниці комунальний готель продали за ціною більше 30 мільйонів гривень», - зазначила заступник міського голови Світлана Ольшанська.


Як повідомляв «Журнал Житомира», кінцевим бенефіціарним власником ПАТ «Фаворит Компані» є дружина нардепа Борислава Розенблата.
Поділитись

Новини по темі: