20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Замість Ткачука: у Житомирській міськраді представили кандидата на посаду заступника мера

Замість Ткачука: у Житомирській міськраді представили кандидата на посаду заступника мера

  • 10 грудня, 2019 17:51
На засіданні постійної комісії з питань бюджету Житомирський міський голова Сергій Сухомлин представив кандидата на посаду заступника мера з питань транспорту – Олександра Шевчука.

Новий заступник опікуватиметься питанням ремонту та утримання доріг. Також в підпорядкування цього заступника планують передати КП «Міськсвітло», 80% роботи якого, освітлення вулиць, проїздів та магістральних доріг, інформує Житомир лайф.

Своїм баченням розвитку транспортної мережі та дорожньої галузі в цілому поділився Олександр Шевчук.

ФОТО: Житомир лайф
 

«На сьогодні, попрацювавши на комунальному підприємстві дорожня сфера звичайно для мене дещо ближча ніж транспортна, але загальне бачення формується. Оскільки поверхнево вже ознайомився з цим напрямком, нині зроблено вже не мало, тому працюватимемо в цьому напрямку й надалі. Також основні транспортні питання – це систематизація транспортної мережі та визначення основного перевізника», – розповів Олександр Шевчук.


Як повідомляв «Журнал Житомира», Олександр Шевчук очолює КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради. 18 грудня в Житомирі відбудеться сесія міської ради, під час якої звільнять нинішнього заступника Ткачука і затвердять на посаді Шевчука.
Поділитись

Новини по темі: