24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • У міськраді Житомира вже вирішили, ким замінять Ткачука

У міськраді Житомира вже вирішили, ким замінять Ткачука

  • 6 грудня, 2019 16:59
Дмитра Ткачука ще не звільнили з посади заступника міського голови, але влада Житомира вже знайшла для нього заміну. Це стало відомо з проєкту рішення міської ради, опублікованого 6 грудня.

Згідно з документом, посаду заступника міського голови займе Олександр Шевчук, який зараз керує КП "Управління автомобільних шляхів".

"Відповідно до статей 3, 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила: Затвердити на посаді заступника Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шевчука Олександра Сергійовича", - йдеться у проєкті рішення сесії.

18 грудня у Житомирі відбудеться сесія міської ради, під час якої звільнять Ткачука та затвердять нового заступника мера.

Як повідомляв "Журнал Житомира", Дмитро Ткачук на останній сесії міськради написав заяву на звільнення і закликав депутатів проголосувати за його відставку. Однак, тільки 6 депутатів з 30 присутніх підтримали звільнення. Дмитро Ткачук встиг на своїй сторінці в соцмережі опублікувати "прощальний" допис.
Поділитись

Новини по темі: