20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Сухомлин не впевнений, чи варто балотуватися в мери на другий термін

Сухомлин не впевнений, чи варто балотуватися в мери на другий термін

  • 12 листопада, 2019 9:33
Міський голова Житомира Сергій Сухомлин вже не впевнений, що варто знову йти на вибори мера, щоб залишитися на другий термін.

Про це він сказав 11 листопада в програмі «Тема дня» на Житомир інфо.
 

«Якщо два місяці тому я казав, що піду на другий термін і це буде останній термін, бо два терміни достатньо для того, щоб зробити якісь проєкти, залишити місто іншим, щоб воно розвивалося. То зараз я вже не можу відповісти на це питання, бо я бачу на прикладі проєкту бюджету на наступний рік, що згортається такий проєкт, як децентралізація. Ті переваги, які мали міста, — в наступному році їх майже не буде. В таких містах, як Житомир, Черкаси, Тернопіль, бюджету розвитку майже не буде», - сказав Сергій Сухомлин.


Мер Житомира додав, що сидіти в кріслі у своєму кабінеті й підписувати платіжки на заробітну плату і на оплату енергоносіїв йому просто не цікаво.

Нагадаємо, раніше Сергій Сухомлин заявив, що в наступному році Житомир чекають серйозні фінансові проблеми. Також мер Житомира повідомив, що в 2020 році в бюджеті міста і ОТГ може не вистачити 230 мільйонів на зарплати медикам і педагогам.
Поділитись

Новини по темі: