26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • «Винні будуть притягнуті до відповідальності»: новий голова ОДА оглянув стадіон «Полісся». ФОТО

«Винні будуть притягнуті до відповідальності»: новий голова ОДА оглянув стадіон «Полісся». ФОТО

  • 6 вересня, 2019 8:31
5 вересня відбулася робоча нарада реконструкції головної спортивної арени області - стадіону «Полісся» в Житомирі. Голова ОДА Віталій Бунечко наголосив на тому, що стадіон добудують, а винні у затягуванні часу будуть притягнуті до відповідальності.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.
 

«Жителі області мають знати, що роблять на стадіоні. У мене є багато питань по цьому об’єкту, проте амбітно заявляю, що стадіон ми добудуємо», – сказав Віталій Бунечко.


Про хід реконструкції стадіону доповідали замовник – департамент регіонального розвитку ОДА, проектанти та підрядник. За результатами обговорень вирішили, що проектанти найближчим часом нададуть всю проектно-кошторисну документацію на експертизу. Таким чином буде вирахуваний остаточний бюджет по стадіону, адже вносилися незаплановані коригування. Підрядник запевнив, що збільшить кількість людей на будівництві, аби завершити всі роботи максимально швидко.

Звертаючись до підрядника, Бунечко наголосив на тому, що для їх організації – це іміджевий проект, який буде підтвердженням їх репутації.

Після робочої наради голова ОДА виїхав на об’єкт та оглянув, що вже зроблено на стадіоні «Полісся».

Нагадаємо, на стадіоні «Полісся» необхідно ще завершити накриття західної трибуни, підключити інформаційне табло, облаштувати тенісні корти та східну трибуну, виконати благоустрій територій.











Поділитись

Новини по темі: