24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Пірнув, але не виринув: в річці на Житомирщині потонув чоловік

Пірнув, але не виринув: в річці на Житомирщині потонув чоловік

  • 22 травня, 2019 16:36
В Овруцькому районі Житомирської області потонув чоловік. Подія сталася 21 травня на річці Норинь. Про це "Журналу Житомира" повідомили в областному управлінні ДСНС.

"На місці пригоди з’ясувалося, що двоє товаришів, повертаючись з роботи на підводі, вирішили скупатися. Вони пірнули одночасно, а коли один із них винирнув та не побачив свого товариша, то забив на сполох. На допомогу прибігли односельці та прибули рятувальники", - йдеться у повідомленні. 

Рятувальники намагалися знайти потопельника, але перший день пошуків не приніс результатів. 22 травня на допомогу були залучені водолази Коростенської комунальної рятувальної служби. 

Обстежуючи дно річки на відстані 3-4 м від місця пригоди та на глибині біля 2 м, вони виявили тіло 51-річного чоловіка і доставили його на берег.

Управління цивільного захисту населення облдержадміністрації закликає громадян утриматись від купання, адже вода ще недостатньо прогрілась – верхній шар води теплий, а нижній холодний. Коли людина пірнає, відбувається спазм м'язів через перепад температур.
Поділитись

Новини по темі: