20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Поминальну неділю на Корбутівське кладовище не пускатимуть маршрутки

У Поминальну неділю на Корбутівське кладовище не пускатимуть маршрутки

  • 29 квітня, 2021 10:41
У неділю, 9 травня, обмежать рух громадського транспорту до міського кладовища на Корбутівці. Відповідне рішення прийняли 29 квітня члени виконавчого комітету міської ради.

Допускатиметься до кладовища лише транзитний, вантажний транспорт та той, що задіяний для поховань.
 

"9 травня з 07:00 до 19:00 по шосе Західному буде припинено рух транспорту, окрім транзитного, вантажного, спеціального транспорту та автомобілів, задіяних у обрядах поховання.  Кінцевими зупинками автобусного маршруту №44 буде визначено "Гідропарк", маршруту №11 – перехрестя вулиць Соснова та Героїв Базару", – інформує міська рада.


У всі інші дні маршрутки їздитимуть. Житомирян закликають відвідувати кладовища та прибирати на могилах близьких упродовж тижня.
 

"Велика кількість пасажирів у маршрутках, які їдуть в цей день на кладовище, - небезпека для людей. Тому на один день ми припиняємо рух комунального і приватного громадського транспорту. Люди зможуть доїхати на приватних автомобілях та дійти пішки. Всі інші дні громадський транспорт буде працювати у звичному режимі, щоб упродовж тижня люди мали змогу відвідувати могили", - каже міський голова Сергій Сухомлин.


Силами поліції, Національної гвардії та муніципальної інспекції буде забезпечено охорону публічного порядку та контроль за дотриманням карантинних обмежень.
Поділитись

Новини по темі: