26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Міськрада хоче провести в Житомирі реконструкцію вулиці Небесної Сотні та двох міських парків

Міськрада хоче провести в Житомирі реконструкцію вулиці Небесної Сотні та двох міських парків

  • 3 лютого, 2021 8:38
Міський голова Житомира створив робочі групи, що мають опрацювати концепцію реалізації міських проєктів. У планах  – капітальний ремонт вул. Небесної Сотні, вул. Бориса Лятошинського та двох парків. Розпорядження щодо створення робочих груп Сергій Сухомлин підписав 1 лютого.
 

«Усі робочі групи створюються для того, щоб комплексно підійти до питань реконструкції та ремонту. До складу робочих груп включені представники КП «Житомирводоканал», КП «Житомиртеплокомуненерго» та інші профільні представники структурних підрозділів міської ради. Це дуже важливо - усім комплексно розробити план заходів та проаналізувати можливі видатки», - зауважив радник міського голови Олександр Черняхович.


Він також наголосив, що у найближчому майбутньому заплановано реконструкцію вулиці Небесної Сотні. Планують розширити прохід для містян, відкрити фасади будівель по вулиці у частині, де зараз знаходяться МАФи продавців квітів.
 

«Ми пропрацювали з продавцями квітів, отримали їхнє попереднє схвалення. Також у планах впорядкувати проїзд для транспорту по вулиці Лятошинського», – зазначив Черняхович.


Під час реконструкції Гідропарку у Житомирі заплановано розміщення об’єктів фізичної культури і спорту. Реконструкція парку ім. Гагаріна передбачає встановлення дитячих атракціонів.  

«Варто зауважити, що у нас є незавершений ремонт дорожнього покриття та капітальний ремонт тротуарів по вул. Театральній (вул. В. Бердичівська – вул. Київська), цього року ми плануємо повернутися до цього питання», – додав радник міського голови.
Поділитись

Новини по темі: