29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирська міська лікарня придбала захисні костюми на 40% дорожче, ніж районна лікарня – ЗМІ

Житомирська міська лікарня придбала захисні костюми на 40% дорожче, ніж районна лікарня – ЗМІ

  • 10 грудня, 2020 9:53
Перша міська лікарня Житомира придбала для персоналу захисний одяг на 40% дорожче, ніж районна лікарня. Закупівлю здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19.

Як повідомляє видання Житомир інфо, КП «Лікарня №1» Житомирської міської ради 7 грудня замовило костюми біологічного захисту по 240 грн за одиницю. Таких костюмів лікарня придбає 1350, відтак загальна вартість закупівлі становить 324 тис. грн.

Згідно з договором, костюми біологічного захисту одноразового використання, виготовлені з матеріалу нетканого поліпропіленового з щільністю 45 гр/кв.м поставить ТОВ «Хейлінг Лайф».



Того ж дня КНП «Любарська центральна районна лікарня» Любарської районної ради закупила у ТОВ «Хейлінг Лайф» костюми біологічного захисту значно дешеве: 1000 костюмів біологічного захисту одноразового використання, виготовлених з матеріалу нетканого поліпропіленового з щільністю 45 гр/кв.м обійшлися в 170 тис. грн, тобто по 170 гривень за штуку, що на 70 грн дешевше, ніж купила «Лікарня №1».



Журналісти зателефонували до власника ТОВ «Хейлінг Лайф» Сергія Овчарука, щоб дізнатися, чому різниться ціна на костюми, але він повідомив, що це невірна інформація, і в договорі з КП «Лікарня №1» Житомирської міської ради немає ціни в 240 грн за костюм біологічного захисту. Сергій Овчарук обіцяв переглянути договір, однак так і не перетелефонував.

Це перші закупівлі ТОВ «Хейлінг Лайф», фірма заснована 11 листопада 2020 року в Житомирі по Чуднівському шосе,1 та спеціалізується на роздрібній торгівлі фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах. Директор ТОВ – Людмила Халковська, а власником фірми є Сергій Олександрович Овчарук – лікар ортопед-травматолог КП «Лікарня №1» Житомирської міської ради. 
Поділитись

Новини по темі: