19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирська мерія похвалилася новими тролейбусами: їх вже 16. ФОТО

Житомирська мерія похвалилася новими тролейбусами: їх вже 16. ФОТО

  • 10 вересня, 2020 17:47
До Житомира приїхали нові тролейбуси "БКМ". У розпорядженні КП "Житомирське тролейбусне-трамвайне управління" їх тепер уже 16. Як повідомляв "Журнал Житомира", нові одиниці електротранспорту вже пройшли обкатку та завтра вийдуть на міські маршрути.

Заступник міського голови Олександр Шевчук зазначив, що додаткові одиниці техніки розподілили у райони, які найбільше цього потребують.
 

"Наразі виникають проблеми з виїздом з деяких районів, як-от: Крошня та мікрорайон Польова. Тому завтра в мікрорайон Крошня запустять додаткові 4 одиниці електротранспорту, на Польову - 2 одиниці… Прошу пільговиків утриматись від поїздок у міському транспорті зранку в години пік і дати можливість учням доїхати до шкіл та працюючим людям – до роботи. На сьогодні карантинні заходи не відмінені", -  прокоментував Шевчук.


Нові тролейбуси безпечні, зручні для маломобільних груп населення та прості в експлуатації. Вартість одного тролейбуса – 187 800 євро. До кінця року Житомир має отримати ще 34 машини.

Нагадаємо, мер Житомира закликав пенсіонерів вранці, по можливості, не користуватися громадським транспортом і дати можливість доїхати житомирянам на роботу і навчання.













ФОТО: Житомирська міська рада
Поділитись

Новини по темі: