29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • З 8 квітня в громадському транспорті Житомирі можна буде їздити тільки зі спецперепусткою

З 8 квітня в громадському транспорті Житомирі можна буде їздити тільки зі спецперепусткою

  • 7 квітня, 2020 13:43
З середи, 8 квітня, скористатися міським громадським транспортом у Житомирі можна буде лише за наявності спеціальної перепустки та засобів індивідуального захисту.

"Для оформлення посвідчень необхідно здійснити реєстрацію на офіційному сайті Житомирської міської ради за посиланням", – інформує Управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради.
 

Завантажити посвідчення можна тут

Оформлення посвідчення за посиланням


У мерії наголошують, що відповідальність за достовірність посвідчень покладається на керівників підприємств, установ, організацій, що видали посвідчення.

"Згідно рішення виконавчого комітету  від 20.03.2020 №377 "Про тимчасове обмеження пільгового проїзду у міському громадському транспорті" військовослужбовці та працівники правоохоронних органів при виконання службових обов’язків користуються громадським транспортом безоплатно при пред’явленні службових посвідчень", – нагадують у міській раді.

Як повідомляв "Журнал Житомира", рішення про введення спеціальних перепусток було прийнято 6 квітня виконавчим комітетом міськради. Каталізатором послужило рішення Кабміну про повне припинення міжміських і міських перевезень в громадському транспорті.

Поділитись

Новини по темі: