29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Немає пропуску - йди пішки. Громадський транспорт Житомира переходить на особливий режим роботи

Немає пропуску - йди пішки. Громадський транспорт Житомира переходить на особливий режим роботи

  • 6 квітня, 2020 13:31
Кабінет міністрів прийняв рішення про повне припинення міжміських та міських перевезень у громадському транспорті. У зв'язку з цим сьогодні у Житомирі майже не курсували приватні маршрутки.

6 квітня терміново зібрався виконавчий комітет. Під час засідання було вирішено, що Житомир не може піти на повне припинення пасажироперевезень, тому члени виконкому пішли на компроміс.

Користуватися громадським транспортом зможуть працюючі житомиряни, але лише за умови наявності спеціальної перепустки, інформує «Перший Житомирський».
 

«Ми не можемо наразі зупинити місто. Багато підприємств, які не відносяться до критичної інфраструктури, не потрапляють під перелік… Охоронцям маленької бази будівельних матеріалів, яка наразі не працює, теж необхідно доїхати на роботу, прибиральниці у маленькому магазині , підприємцю, який сьогодні має право працювати …  Тому ми даємо форму вільного доступу  перепустки, яку підприємець може скачати, заповнити та вказати свій код, заповнити назву підприємства та орієнтовну кількість перепусток, роздрукувати та видати співробітникам, які забезпечують роботу підприємства.  Питання вже  відпрацьоване з поліцією», -  зазначив міський голова Сергій Сухомлин.


У міській раді розробили спеціальну форму заповнивши яку можна буде отримати дозвіл на проїзд у громадському транспорті.
 

Спеціальна перепустка. Оформлення за посиланням


 
Поділитись

Новини по темі: