26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Будівництво палацу спорту в Житомирі має розпочатися до кінця року – Сухомлин

Будівництво палацу спорту в Житомирі має розпочатися до кінця року – Сухомлин

  • 12 вересня, 2019 11:46
До кінця жовтня має завершитися тендер на будівництво Палацу спорту в Житомирі, після чого мають розпочатися самі роботи. До кінця 2019 року планують завершити спорудження фундаменту, а будівництво продовжиться в 2020 році. 

Про це під час презентації житомирської команди Екстра-ліги ФК "ІнБев" повідомив міський голова Сергій Сухомлин, інформує "Спортивний Житомир".
 

"В жовтні місяці має закінчитися етап по тендеру на будівництво Палацу спорту і нам до кінця року потрібно почати будівельні роботи і вже зробити велику їх частину, в тому числі фундамент. Для того, щоб на наступний рік продовжити будівництво самого Палацу спорту. Бо ФОК, де сьогодні грає команда, на сьогодні просто не вміщує всіх бажаючих. І там вже неможливо створити справжнє свято не лише для команди, а й для глядачів", - розповів Сергій Сухомлин.


Він також подякував Асоціації футзалу України та Федерації баскетболу України, які підтримали місто Житомир на конкурсі проектів Палаців спорту.

Нагадаємо, що тендер на будівництво Палацу спорту оголосили в липні 2019 року. Очікувана вартість закупівлі становить 283 млн 297 тис. 396 грн. На будівництво Житомир отримав 30 мільйонів субвенції з державного бюджету. Раніше були представлені ескізи сучасного палацу спорту на 3000 місць.
Поділитись

Новини по темі: