28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Житомир вп'яте проводить «Ярмарок вакансій»: фоторепортаж

  • 17 травня, 2019 13:56
17 травня у Житомирі вже вчетверте відбувається Форум роботодавців та вп’яте ярмарок вакансій. У рамках Форуму на вулиці Михайлівській триває виставкова частина - ярмарок вакансій участь у якому беруть більше 60 компаній та близько 30 навчальних закладів міста та області.

Про це «Журналу Житомира» повідомили у Житомирській міській раді.
 

«У цьому році ярмарок вакансій на Михайлівській розпочався дуже активно. Вже на 12-ту годину сотні людей відвідали ярмарок. Люди йдуть, щоб напряму поспілкуватися із роботодавцями і обрати для себе цікавий варіант роботи. Учасники  ярмарку вакансій – представники різних сфер житомирського бізнесу – виробничого сектору, торгівлі, банківських послуг, ресторанних господарств; комунальних підприємств; установ та організацій. Тобто склад учасників дуже різноманітний, є багато постійних учасників ярмарків вакансій, є й нові. Всі, хто шукають роботу можуть не лише залишити  свою анкету, резюме, але й детально дізнатися про умови тієї чи іншої вакансії. Також на ярмарку представлені презентаційні локації навчальних закладів міста та області», - розповів Микола Костриця, директор департаменту економічного розвитку міської ради.


Загалом основною метою Форуму є побудова діалогового майданчика між бізнесом, громадою, освітою та місцевою владою щодо створення в місті робочих місць, підготовки кваліфікованих кадрів, які будуть користуватись попитом на ринку праці.













































































































Поділитись

Новини по темі: