29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Через непрацюючий світлофор при в'їзді до Житомира утворився кілометровий затор. ФОТО

Через непрацюючий світлофор при в'їзді до Житомира утворився кілометровий затор. ФОТО

  • 15 травня, 2019 13:22
Уранці 15 травня кілька десятків автомобілів стояли в заторі на бердичівському мосту в Житомирі, в результаті чого сотні людей не змогли вчасно дістатися на роботу та навчання.

Як повідомляє Житомир інфо, причиною майже кілометрової «тянучки» став непрацюючий світлофор на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Жуйка.
 

«Останнім часом часто доводиться стояти в «тянучці» на Бердичівському мосту, але сьогодні вранці дістатися вчасно на роботу було просто не можливо. Майже півгодини піднімалися на міст, можна сказати, повзли. Виявилось, причиною став непрацюючий світлофор, тому рух на перехресті регулював патрульний», - розповіла свідок події.


Щодо скарг на роботу світлофору на перехресті Великої Бердичівської та Жуйка, де у ранковий час-пік часто стаються подібні затори, ще в березні 2019 року розповідав заступник міського голови Дмитро Ткачук. За його словами, про проблему в муніципалітеті знають, а тому навесні змінили циклограму даного світлофору. Проте це не вирішило питання ранкових «тянучок» на даній ділянці дороги.



Поділитись

Новини по темі: