28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі вкрали гумове покриття зі спортмайданчика для людей з інвалідністю. ФОТО

У Житомирі вкрали гумове покриття зі спортмайданчика для людей з інвалідністю. ФОТО

  • 10 квітня, 2019 11:56
  • 1
У центрі Житомира з інклюзивного майданчика вкрали частину гумового покриття, яке ще навіть не встигли покласти. Крадіжка сталася в ніч з 9 на 10 квітня.

Про це на своїй сторінці в соцеті повідомляє виконроб об'єкта Олег Котенко.

«Немає слів! Сьогодні вночі зі спортивного майданчика на Київській, 13 вкрали гумове покриття. Поліцію викликали, шукаємо і намагаємося отримати відео з найближчих камер спостереження. Але хочеться запитати у тих «людей», які це зробили: для чого вам ці 49 листів покриття, це зробить вас щасливішим, багатшим? На цьому об'єкті я виконроб. Тут ще ведуться роботи, а вже така ситуація. Сподіваюся, що наші правоохоронні органи спрацюють, але також прошу свідків відгукнутися, будь-яка інформація важлива!», - написав Олег Котенко.

Як повідомляв «Журнал Житомира», у Житомирі по вулиці Київській, 13 (за кінотеатром «Україна») завершується будівництво спортивного інклюзивного майданчика, який надасть можливість людям з інвалідністю займатись фізичними вправами, а дітям з особливими потребами безпечно та доступно брати участь у ігровому процесі.



Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Evgenij Borovskij
10 квітня, 2019 13:23:22

А что сказать,чего ожидать?людям есть,жить,не за что!!! На что вы рассчитывали оставляя дорогостоящие материалы без наблюдения?оставьте на лавочке сумку с деньгами а потом жалуйтесь что украли!все кричать про перемены!перемены вот они!!!люди воруют у себя! Вы считаете что дело в президенте?нет!дело в каждом из вас! Все научились жаловаться и жалеть себя,и самое что важное во всем у всех есть виноватый!начните с себя!мусор не на тротуар а в мусорку,вместо жалобы - конкретное предложение! <br /><br /> Ничего не хочу сказать , те кто украл покрытие получит минутное удовлетворение,те у кого украли получит урок! <br /><br /> Уроки и усвоением этого материала воспользуйтесь на будущее!!!!!!!!!!!!

11 квітня, 2019 18:11:25

Так, злиденність на кожному кроці: між автівками не проштовхатись вже навіть на тротуарах, до ресторанів - не влізти через брак місць)